Over Slim Body Centre

In ons moderne centrum aan De Wel in Hoevelaken sport je op een leuke en verantwoorde manier onder begeleiding van ervaren trainers. Kleinschalig, geen spiegels aan de wand, geen harde muziek, geen krachthonk. Gewoon een mooie en frisse kleine sportschool waar met maximaal 10 personen per uur onder begeleiding wordt gesport.

| Alles op maat

We geven les op de meest moderne cardiomachines en de Power Plates, maar gebruiken ook losse gewichten en andere materialen om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. De lessen van een uur worden op jouw wensen en niveau aangepast en geen lesuur is hetzelfde.

| Fijne omgeving

In een ontspannen sfeer samen met andere sporters een parcours afwerken. De ene keer ligt de nadruk op cardio, de andere keer meer op kracht en soms een wedstrijdje. Geen training is hetzelfde en iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd.

| Persoonlijk

In een groep van maximaal 10 personen, zodat u altijd de aandacht krijgt die u verdient of nodig heeft. De kleine groepen en de persoonlijke aanpak maakt dat de training goed aansluit bij de individuele sporter. Altijd binnen de grenzen van je eigen kunnen en met oog voor jouw capaciteit en doelstellingen.