Ons team

Illustration

We geven les op de meest moderne cardiomachines en de Power Plates, maar gebruiken ook losse gewichten en andere materialen om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. De lessen van een uur worden op jouw wensen en niveau aangepast en geen lesuur is hetzelfde. In een ontspannen sfeer samen met andere sporters een parcours afwerken. De ene keer ligt de nadruk op cardio, de andere keer meer op kracht en soms een wedstrijdje. Geen training is hetzelfde en iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd. In een groep van maximaal 10 personen, zodat u altijd de aandacht krijgt die u verdient of nodig heeft. De kleine groepen en de persoonlijke aanpak maakt dat de training goed aansluit bij de individuele sporter. Altijd binnen de grenzen van je eigen kunnen en met oog voor jouw capaciteit en doelstellingen.

Illustration

Fred

Voordat Fred de sportschool begon, heeft hij ruim 28 jaar als portier in de horeca (Amsterdam) en als persoonsbeveiliger gewerkt. Hij heeft diverse grote namen mogen beveiligen en uiteraard veel gekkigheid meegemaakt. Soms zegt Karin weleens dat hij een luisterboek moeten maken van zijn ervaringen: ‘Memoires of a bouncer’.

Illustration

Karin

Het is 5 jaar ‘altijd lente’ geweest in de ogen van Karin; voordat zij Fred leerde kennen heeft Karin als tandartsassistente gewerkt in Leusden. Nog altijd heeft zij hier interesse in! Karin heeft met veel plezier Tae Kwon Do beoefend: De oefeningen waarbij het trapkussen gebruikt wordt komen uit haar mouw.

Illustration

Thomas

Thomas studeert Luchtvaart in Amsterdam en onderzoekt nog welke richting hij daarna op wilt. De ouders van Thomas sporten al sinds 2016 bij Slim Body Centre en zij namen Thomas mee. Fred en Karin hebben Thomas op sportgebied zien groeien en in 2019 gevraagd of Thomas wilde komen werken. Wielrennen doet Thomas graag en met z’n drieën willen Fred, Karin en Thomas op zaterdagmiddag graag een parcours mountainbiken.

Illustration

Britt

Britt speelt in de selectie van Korfbalvereniging Telstar en studeert Pedagogiek aan de HU in Amersfoort. De ouders van Britt sporten ook bij Slim Body Centre en zo hebben Fred en Karin Britt ‘gestrikt’ om te komen werken. Toen Britt vorig jaar begon was ze nog een klein, lief en tikkeltje onzeker meisje. De afgelopen maanden is ze echter gegroeid tot een enthousiaste trainer met een goede dosis humor.

Illustration

Oakley

Sinds de baas in Hoevelaken een sportschool heeft, mochten mijn kleine broertje Xensei en ikzelf mee. Xensei is er jammer genoeg niet meer bij sinds 05-07-2019, dus had ik het rijk alleen! Ook ik word er niet jonger op en met 14 jaar en 1 maand ging het niet meer.. Ik ben nu sinds 28-12-2022 weer bij Xensei. We missen jullie baasjes!